Tacksam !

Tacksam 🙏

Nu är det 20 veckor sedan min älskade mamma dog. På fredag skulle hon fyllt 72 år och vi skulle hittat på roliga saker och samlats familjen på middag.

Dessa månaderna har kantats av sorg, ilska, uppgivenhet men också en form av tacksamhet.
Tacksam att mamma fick leva ett fint liv och dö lycklig. Att mamma funnits för oss från dag ett och coachat oss i livet.

Efter mammas död insåg jag att livet är så mycket mer en ett ekorrhjul av ”samarbete” med människor som suger mer energi än vad de ger. Skavande oro, en press o stress att imte inte räcka till.. Jag sa upp min tjänst inom VGR, avslutade ett par så kallade relationer och började hitta små stunder av avslappning med tända ljus och närvaro.

Nu ska jag fokusera på Cannstaff. Utveckla verksamheten i den takt som känns tillfredsställande.

Från den dagen jag sa upp mig och gjorde en livsstilsförändring släppte en stor stenbumling i bröstet och jag kunde börja andas.

Jag är tacksam för min fina familj som stöttar mig i allt jag hittar på. Min man som alltid finns där och mina barn som är mitt allt.

Nu är det fokus framåt … det va mammas önskan, att vi skulle göra det som vi ville o mådde bra av.
Mamma sa också: Ta ingen skit. Du är värd så mycket mer…

Är också väldigt tacksam att vi får möjligheten att coacha alla hundägare som kommer hit. Utan er vore Cannstaff o jag ingenting. Jocke sa något bra häromdagen: man kan inte äga en kund eller en relation – man kan däremot förvalta dom på ett empatiskt och stöttande sätt.

Vi tar gärna in lite input från er hur ni vill att vi ska utveckla Cannstaff framåt.

Följ oss gärna på: www.cannstaff.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.